Vilken kväll


Lördagskvällen blev riktigt lyckad!

Kvällen började med att Jag, Freddan, Martin, JessC och Mags åkte in till Liseberg och spelade femkamp!

image145

Först spelade vi Bi-hålan och den vann jag. Korkpistolskytte! Den gick ut på att skjuta ner så många bin som möjligt på en viss tid. Det lyckades jag bra med.

Efter det körde Tankracet, som går ut på att man ska tanka sin bil så snabbt som möjligt. Här valde jag den rosa bilen *så klart* och kom tvåa.

Sedan blev det Golfslaget. Jag låg i stort sett under hela tiden men på slutet sätter jag en 80 poängare och jag och Freddan blir delade vinnare på den grenen.

Sedan tog vi Barlderacet! Det går ut på att man rrullar bollar i poänsatta hål.Högst poäng får Baldervagnarna i mål först. På den kom jag tvåa.

Till sist tog vi Huggkubben. Man ska träffa alla "kubbar" så snabbt som möjligt. Kubbarna åker upp och ner lite hur som helst.
Den kom jag sist på. Hade jag inte kommit sist på den hade jag tagit hem det hela. Nu kom jag i stället två och Martin vann.

Glöm aldrig

"Second place is the first looser"

Efter femkampen spelade vi lite och jag vann på Daim-hjulet. Blev extra glad för jag tänkte först ta nummer 6 men så hann en annan tjej före så jag tog numret bredvid och vann. *HaHa*

image146 Mjummie


Efter det tänkte vi ta några öl, men då det var alltför mkt folk på Lisse drog vi vidare. Vi hamnade på Vino Pasta Due´s uteservering. Där tog vi några öl och käkade.


Sedan blev det casinot med ännu mer öl o spel.

O till slut hamnade vi hemma hos Martini o Jessi

Mer info om kvällen kommer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0